x Direct inloggen voor de online workshop

Log hier in als u een inlogcode heeft gekregen van uw werkgever.  Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van deze workshop voor uw werknemers? Neem direct contact op met ons.

gratis informatiepakket

Zelf je schulden regelen

Financiële problemen zijn niet alleen erg vervelend, ze geven vaak ook een hoop andere problemen. Wanneer deze financiële problemen worden opgelost, worden vaak ook de andere problemen verholpen. Bent u een werknemer en wilt u zelf uw schulden regelen? Dan bent u goed op weg. Toch kan zelf je schulden regelen soms best lastig zijn en kunt u daar best een helpende hand bij gebruiken. De Sociale Raadsvrouw staat in dat geval voor u klaar als budgetcoach. Wij bieden u graag de juiste handvaten aan om zelf je schulden te regelen.

Deel het met uw werkgever

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie die vaak aangestuurd wordt door werkgevers. Wanneer u zich als werkgever zorgen maakt om de financiële problemen van uw werknemer kunt u onze hulp inschakelen. Wij kunnen door middel van een budgetcoach uitkomst bieden en uw werknemer helpen de schulden op te lossen. In de meeste gevallen krijgt u als werkgever deze budgetcoach vergoed. Om deze reden doet u als werknemer er dan ook goed aan om uw werkgever hiervan op de hoogte te stellen. Hij kan u vaak kosteloos helpen. Zo komt u uit de problemen en brengt dat voor u geen verdere kosten met zich mee.

De voordelen van een budgetcoach

Wanneer een werknemer te maken heeft met financiële problemen kunt u dat als werkgever ontdekken door de verschillende signalen. Een werknemer zal meer last hebben van stress, meer verzuimen en minder gemotiveerd zijn. Indien u merkt dat uw werknemer met financiële problemen kampt doet u er goed aan om de hulp van een budgetcoach in te schakelen. Dankzij de hulp van een budgetcoach:

  • Zijn werknemers minder gestrest;
  • verzuimen werknemers minder snel;
  • zijn werknemers productiever.

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Contact opnemen

Dus wilt u graag zelf je schulden regelen, maar komt u er toch niet helemaal uit? Twijfel dan niet langer en schakel de hulp van De Sociale Raadsvrouw in. Wij bieden graag een helpende hand en zorgen ervoor dat u niet langer deze zorgen hoeft te dragen. Begin bij het delen van uw problemen met uw werkgever en neem dan samen contact met ons op. Zo zitten er voor u geen extra kosten aan verbonden en komt u op een prettige manier van uw schulden af.

Offerte aanvragen