gratis informatiepakket

“Loonbeslagen de Baas”

De workshop voor bedrijven die meer willen weten over de loonbeslag en schulden van werknemers maar vooral ook aan preventie willen doen.

Hoe herkent u schulden van werknemers? Hoe maakt u beleid hoe kunt u preventief bezig zijn?

Wist u dat wanneer u als bedrijf een loonbeslag niet goed uitvoert, u aansprakelijk kan worden gesteld voor de hele vordering? Wist u dat u altijd heel goed moet controleren of uw werknemers samenwoont/gehuwd is of kinderen heeft? Wist u dat er nergens zoveel fouten worden gemaakt als met een loonbeslag en u dat terug kan draaien in het voordeel van uw werknemer?

Veel HR managers hebben hier geen weet van, noch van de vele sociale regelingen & voorzieningen die er zijn voor hun werknemers.  Regelingen & voorzieningen zijn er niet alleen maar voor werknemers die een minimumloon verdienen. Er zijn regelingen die mensen kunnen aanvragen al verdienen ze drie maal modaal. Maar er zijn er ook waarvan men alleen gebruik kan maken als men het sociaal minimum verdient of daaronder zit.

U kunt het uw werknemers financieel makkelijker maken door als HR manager of medewerker kennis te hebben van al deze zaken. De workshop is een ware eye opener voor veel HR managers en salarisadministrateurs.

Wat levert het u als werkgever op?

Een afdeling personeelszaken krijgt meer inzicht in loonbeslagen, schulden en regelingen & voorzieningen. Dit komt uw werknemers ten goede.

Wij bieden deze 4 uur durende workshop aan  in-company en kunnen deze samenstellen precies zoals u dat wilt. Het minimum aantal deelnemers is 6 en het maximum aantal deelnemers 18. U ontvangt daarbij een uitgebreide map met naslagwerken, daarnaast ontvangt u ieder half jaar een mail met daarin alle nieuwe regelingen en voorzieningen van dat moment.

Kosten voor de workshop op aanvraag.