Contact

Kreeft 6
8271 KK IJsselmuiden
Bel naar 038 – 33 33 842 of mail naar info@socialeraadsvrouw.nl

vshutterstock

Werkwijze en kosten

Werkwijze

Arbodiensten en/of bedrijfsmaatschappelijk werk zien vaak als eerste een medewerker als deze is ziek gemeld. Zij krijgen veelal als eerste te horen dat er financiële zaken meespelen en zetten vervolgens ons met toestemming van de werkgever in. Zodra de aanmelding binnen is hebben wij contact met u als werkgever.

In eigenlijk alle gevallen gaan we bij de werknemer thuis op bezoek om de administratie weer in orde te maken. Dit huisbezoek is omdat we de “hele situatie” willen overzien. Alle inkomsten, uitgaven en schulden van de werknemer worden hierbij weer overzichtelijk gemaakt. Regelingen en voorzieningen worden aangevraagd. Flankerende hulp wordt, indien nodig, ingezet.

Vaak kunnen wij zelf een casus oplossen, echter soms is het nodig beschermingsbewind, budgetbeheer en/of gemeentelijke schuldhulp in te schakelen. Mocht dat laatste het geval zijn, dan maken wij het hele dossier klaar voor schuldhulp. Dit levert gemiddeld 2 tot 3 maanden verkorting op de wachttijd op.

Kosten

Omdat wij voor meerdere arbodiensten en opdrachtgevers werken, met allemaal zo hun eigen tarief, kunnen we hier geen exact uurtarief noemen. De verschillen zijn echter marginaal. Wij hanteren een gangbaar arbotarief per uur. Daarnaast is het voor u als werkgever prettig om te weten dat wij nooit meer dan 12 uur (pakkettarief) in rekening brengen! Op deze manier zijn blijven de kosten te overzien. Uiteraard brengen wij wel btw en reiskosten in rekening.

In veel gevallen dekt een verzuimverzekering onze dienstverlening, geheel of gedeeltelijk.

Het kost u maar één email of telefoontje om vrijblijvend meer informatie in te winnen. Ook kunt u hiervoor de informatiebutton gebruiken.

Gratis informatiepakket