x Direct inloggen voor de online workshop

Log hier in als u een inlogcode heeft gekregen van uw werkgever.  Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van deze workshop voor uw werknemers? Neem direct contact op met ons.

vshutterstock

Wie zijn wij

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk adviesbureau op het gebied van schulden van werknemers. We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. We hanteren geen wachtlijsten en kunnen in de meeste gevallen binnen vijf werkdagen bij uw medewerker zijn. Wij zijn gespecialiseerd in crisisinterventie bij schulden; het voorkomen van ontruimingen, afsluitingen energie, het corrigeren van loonbeslagen, het oplossen van diverse sociaal juridische problematiek. U moet ons, naast dat we schuldhulpverleners zijn, zien als totaal-probleemoplossers.

De Sociale Raadsvrouw is april 2007 gestart. Tot onze klantenkring behoren de grote arbodiensten en grote Nederlandse en internationale bedrijven en instellingen.

Budgetcoaches door het hele land

Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen. Ook worden binnen De Sociale Raadsvrouw ieder jaar studiedagen georganiseerd, waarbij voor ons interessante organisaties en bedrijven worden uitgenodigd die ons iets kunnen leren of waarmee we kunnen samenwerken. Op deze manier hebben we in de loop van de jaren een enorm netwerk met zakenpartners opgebouwd, die meehelpen aan het weer financieel gezond maken van uw werknemer.

Offerte aanvragen