gratis informatiepakket

Wat te doen bij schulden?

Schulden zorgen vaak voor nog een hoop andere problemen. Door schulden oplossen wordt u ook vaak van een hoop andere problemen verlost. Bent u een werknemer en wil u eindelijk eens van uw schulden af? Of bent u een werkgever en heeft u werknemers met financiële schulden die er geen raad mee weten?  Dan bent u biij ons aan het juiste adres wanneer u de vraag heeft: Wat te doen bij schulden?

De Sociale Raadsvrouw helpt u met schulden oplossen

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie. Door werkgevers worden wij aangestuurd voor hulp bij schulden af te lossen bij werknemers. Werkgevers kunnen dit bijna altijd vergoed krijgen.

De voordelen van het oplossen van schulden

Werkgevers merken dat hun werknemers gestrest zijn, niet met een gezonde motivatie naar het werk komen en steeds meer niet aanwezig zijn . Werkgevers krijgen ook te maken met loonbeslagen door de schulden van de werknemer. Wat te doen bij schulden? Door schulden op te lossen bij uw werknemers:

  • Hebben werknemers een hogere productiviteit;
  • Zijn werknemers minder snel gestrest;
  • Zijn werknemers minder snel niet aanwezig;

Daarnaast krijgt een werkgever deze hulp bij schulden in veel gevallen vergoed!

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Wilt u uw schulden oplossen bij De Sociale Raadsvrouw?

Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen