workshop-thuisadministratie-3

Online Workshop: Thuisadministratie voor werknemers

Een van onze grootste klanten kwam met de vraag of we een online tool willen maken ter preventie van schulden. Na enig denkwerk is deze workshop Thuisadministratie daar uitgekomen.

Waarom deze workshop?

Werknemers met schulden kosten bedrijven jaarlijks duizenden euro’s.

Een van de zaken waarbij we zien dat het altijd misgaat, is het feit dat de werknemer geen overzicht meer heeft in zijn financiën.

Deze workshop beschrijft precies wat wij zelf doen wanneer we bij een werknemer de administratie weer overzichtelijk maken.

De workshop helpt de werknemer bijvoorbeeld om een aanpak van schulden op te stellen, of om te komen tot een beter budget.

Bekijk de demo »

Online workshop Thuisadministratie Werknemers - personeel met schulden

Betaalbaar en laagdrempelig

We houden deze workshop laagdrempelig en betaalbaar voor ieder bedrijf. U betaalt een klein bedrag voor slechts twintig procent van het aantal werknemers dat bij u in dienst is.

Deze 20%-regel hanteren wij omdat twintig procent van de mensen in Nederland problematische schulden heeft, en dat is binnen bedrijven niet veel anders. 

Als u zich aanmeldt, dan krijgt u een inlogcode voor het hele bedrijf. Hiermee kunnen al uw werknemers zelf inloggen en inzicht krijgen. Zo kunnen zij zelf hun administratie weer overzichtelijk maken.

Kortom: wilt u als bedrijf uw werknemers handvatten geven om zelf actief met de eigen administratie bezig te gaan, ervoor zorgen dat uw werknemers weer een gezonde administratie krijgen én als organisatie maatschappelijk verantwoord bezig zijn?

Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen »

DSR Budgetmanager App

Hebben uw werknemers de workshop gevolgd en wilt u hun een vervolg bieden? In de workshop vindt u links naar de gratis te downloaden app in de App store van Apple en Google playstore, de DSR Budgetmanager.

Dit is een handige kasboekapp om de uitgaven van de dagelijkse boodschappen in de gaten te houden.

De ideale app voor als de workshop afgerond is en men weet wat er uitgegeven mag worden per week.