Header

ONLINE  workshop Thuisadministratie Werknemers. (Preventie)

Eén van onze grootste klanten kwam met de vraag of we een online tool willen maken ter preventie van schulden. Na enig denkwerk is deze workshop Thuisadministratie daar uitgekomen. Het beschrijft eigenlijk precies wat wij zelf doen wanneer we bij een werknemer de administratie weer overzichtelijk moeten maken om wat met de schulden te kunnen doen of te komen tot een beter budget. Eén van de zaken waarbij we altijd zien dat het mis gaat is het feit dat er geen overzicht meer is.

Deze workshop is eigenlijk een  “doe-het-zelf-pakket” voor de thuisadministratie.  Deze  workshop is te vinden op de homepage van deze website. Ook vindt u daar de demo waarmee u even een inkijkje kunt nemen.

Betaalbare laagdrempelige workshop

We houden deze workshop laagdrempelig en betaalbaar voor ieder bedrijf. U betaalt een klein bedrag voor slechts twintig procent van het aantal werknemers wat bij u in dienst is. Twintig procent van de mensen in Nederland heeft problematische schulden. Dat is binnen bedrijven niet veel anders. Dat is de reden waarom we deze twintig procent aanhouden. Meldt u zich aan dan krijgt u een inlogcode voor het hele bedrijf, waarmee al uw werknemers kunnen inloggen en inzicht krijgen om zelf hun administratie weer overzichtelijk te maken.

Kortom wilt u als bedrijf uw werknemers handvatten geven om zelf actief met de eigen administratie bezig te gaan en weer een gezonde administratie te krijgen en daarbij als organisatie goed maatschappelijk verantwoord bezig zijn, neem dan contact met ons op.

DSR Budgetmanager App

In de workshop vindt u links naar de gratis te downloaden app in de App store van Apple en Google playstore, de DSR Budgetmanager, een handige kasboekapp die er is om de uitgaven van de dagelijkse boodschappen in de gaten te houden. Handig voor als de workshop gedaan is en men weet wat er uitgegeven mag worden per week.