gratis informatiepakket

Frank van Velzen

Sociaal-, No Nonsens- en Doelgericht, met succes snel het meest optimale resultaat gerealiseerd.

Frank van Velzen - personeel met schulden

 

_

_

 

Sandra de Booij

“De situaties waarbij we De Sociale Raadsvrouw inzetten zijn vaak voor een medewerker heel ingrijpend. Of het nou om een situatie gaat waarbij iemand even uit balans is, hulp nodig heeft bij rouwverwerking, financiële problemen of bij het verwerken van een traumatische ervaring, het is belangrijk dat iemand dan snel de juiste hulp krijgt. Als werkgever wil je dan een partner waarop je kan vertrouwen dat die medewerker in goede handen is. Een partij die iemand niet alleen een luisterend oor biedt, maar juist echt verder helpt, net dat stapje meer doet. Sandra de Booij - personeel met schulden

Mireille van Miltenburg

Het inschakelen van de Sociale Raadsvrouw (Hettie Schuring) heeft een van onze medewerkers enorm geholpen. In plaats van jarenlange schuldsanering tegemoet te kunnen zien omdat diverse partijen onze medewerker niet verder konden helpen, is een en ander tot een goed einde gekomen door Hettie en haar collega’s. Hettie en haar collega’s hebben onze medewerker tot aan het einde van de rechtszaak, die -helaas- gevoerd moest worden, begeleid. Met goed resultaat! Onze medewerker kan weer verder met haar leven. Dit komt de werkgever ten goede, maar is bovenal voor de medewerker zelf enorm fijn! Geweldig om te zien dat je als werkgever middels het inschakelen van een derde partij het verschil kunt maken voor je medewerkers en dat dit zó goed opgepakt wordt door de Sociale Raadsvrouw.

Ingrid Rodink

Sinds een aantal jaar zet ik Hettie in in situaties waarin mensen soms letterlijk ziek zijn geworden van hun slechte financiele situatie. Door haar ongebreidelde humor , haar krachtige persoonlijkheid en haar kwam-zag-en-overwon mentaliteit weet zij mensen te bewegen stappen te zetten waardoor zij zelf de touwtjes in handen nemen en daarmee weer de regie over hun eigen financiele situatie krijgen. Daarnaast is het een geweldig mens om mee te werken: als je Hettie aan de telefoon krijgt weet je zeker dat je met een dosis extra energie en een grote lach op je gezicht weer ophangt. Wat een superwijf!

Irma Wilting

Als onderdeel van het Personeelsbeleid binnen Tjoapack hebben wij de training omgaan met loonbeslagen gevolgd. De training heeft ons meer handvatten gegeven om te gaan met medewerkers die financiële problemen hebben. We hebben geleerd eerder in te zien dat het een (bijv. functioneren) te maken heeft met het ander (bijv. financiële problemen). De Sociale Raadsvrouw is echt een aanrader om in te zetten als je meerdere loonbeslagen van een medewerker hebt ontvangen en je die medewerker echt wilt helpen en zo uitval kunt voorkomen.

Michiel Slot

Mijn kennismaking met de Sociale Raadsvrouw was vanaf de start super. Een club die werkt aan oplossingen en tot the point is. Net als ik durven zij “out of the box” te denken en behalen daarmee mooie resultaten. Ik hoop nog lang met ze te mogen optrekken en met Hettie bij te kletsen over onze zakelijke avonturen.

Sjackie van de Ven

Hetty is een echte Sociale Raadsvrouw die haar vak verstaat, en gedreven en energiek in de financiële privéadministratie duikt van een medewerker die door de gemaakte schulden het geheel niet meer overziet. Hetty zet een medewerker in zijn/haar kracht, laat de persoon zelf het “huiswerk” doen en zorgt er tegelijkertijd voor dat de schuldeisers meewerken en er weer licht komt aan de horizon. Als personeelsadviseur ben ik daarnaast ook tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding van de verstrekte opdracht.

Marcel Spekschate

Ik heb inmiddels in een aantal situaties van slecht financieel management van medewerkers de deskundige hulp ingeschakeld van Hettie. Hettie gaat er zeer voortvarend mee aan de slag, maakt heldere afspraken en houdt de medewerkers daar ook aan. Opvallend was dat zij niet de neiging heeft om “door te modderen” met hopeloze situaties maar resultaatgericht van aanpak is.

Andries Bongers

Hettie Schuring ken ik nu een paar jaar. Hettie is een krachtige persoonlijkheid met veel vakkennis. Door haar interesse in niet alleen de problemen, maar ook de oorzaken, is zij uitstekend in staat om voor haar cliënten een passende oplossing te vinden.
Door haar jarenlange ervaring weet zij snel alles naar boven te krijgen en vertrouwen te wekken. Zij weet als geen ander, dat achter schulden, vaak meer schuil gaat, dan oppervlakkig te zien is.
Hettie is een professional in haar vakgebied!

Peter van Oldenbeek

Hettie is straight forward, no nonsens met een gezonde dosis professionele empathie. Ze heeft snel inzicht in de problematiek. Is oplossend ingesteld. Inventief en creatief. Prettig om mee samen te werken. Nodig om lastige trajecten te begeleiden.

Richard Koopman

Natuurlijk kun je zeggen dat er een strikte scheiding is tussen werk en privé en dat je als werkgever niet verantwoordelijk bent voor het doen en laten van je medewerkers. Wat doe je met medewerkers in jouw organisatie die de grip zijn kwijtgeraakt op hun financiële situatie? Helemaal gaat dat niet aan je voorbij – de loonbeslagen komen binnen. Ga je ze helpen of niet? Hettie biedt een unieke propositie. Hettie weet orde in chaos te scheppen, waarbij ze de wegen kent om ‘jouw’ mensen te helpen hun zaken weer op de rit te krijgen. Dat laatste is ook in het belang van jouw organisatie. Liever een medewerker die functioneert zonder problemen, toch? Wil je echt helpen? Vraag Hettie.

René Hodes

Trigion was al een tijd op zoek naar iemand die haar medewerkers kon helpen bij -voornamelijk- financiële problemen. Hettie pakt het probleem grondig aan, weet een vertrouwensband op te bouwen en slaagt erin goede afspraken te maken en resultaten te bereiken bij de schuldeisers.

Barbara Trijzelaar

Sinds ruim 2 jaar werken DFDS en de Sociale Raadsvrouw samen op het gebied van het tot een goede oplossing vinden van financiële problemen van werknemers. Daarbij wordt ook kennis gevraagd van de afdelingen Payroll en Human Resources, niet alleen in het ‘weten van’, maar ook in een stuk begeleiding. De workshop ‘loonbeslagen de Baas!’ biedt de mogelijkheid in preventie (herkennen en voorkomen van), regelingen en voorzieningen en kosten. De workshopbenadering is concreet, snel en direct en zeker aan te bevelen als ondersteuning aan uw HR- en Payroll werknemers.

Marte Neuteboom

Hettie is een gedreven “sociale raadsvrouw”, die meerdere medewerkers van Teeling op een goede manier weer of het juiste financiele spoor heeft gezet. Hettie is goed bereikbaar, reageert snel en heeft een goed gevoel voor de verhouding medewerker/organisatie. Persoonlijk vind ik Hettie een zeer prettige gesprekspartner. Ze brengt haar boodschap duidelijk en zakelijk, maar heeft daarnaast een goede dosis humor, waardoor ik graag met haar samenwerk.

Sonja Wolters

Ik ken Hettie als een warme en ondernemende vrouw. Praktisch, nuchter en direct zijn, gaan bij haar samen met betrokkenheid voor de medemens. Ze weet van aanpakken en geniet van gezellige momenten, face-to-face of via social media. Kortom een mooi mens!