gratis informatiepakket

Sociale zekerheid werknemers?

Geldproblemen zorgen vaak voor nog een hoop andere problemen. Door geldproblemen op te lossen worden vaak ook gelijk de andere problemen voor u verholpen. Bent u een werknemer en wil u eindelijk eens van uw geldproblemen af? Of bent u een werkgever en heeft u werknemers met geldproblemen en wilt u deze helpen door hen te helpen met regelingen op het gebied van  sociale zekerheid? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Sociale zekerheid werknemers!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende adviesbureau op het gebied van schulden. Door werkgevers worden wij veel aangestuurd om de geldproblemen van werknemers af te lossen. Dit krijgen werkgevers vaak vergoed.

De voordelen van gebruikmaken van sociale zekerheid.

Werkgevers merken dat hun werknemers erg veel gestrest zijn, niet meer met een gezonde motivatie naar het werk komen al eerst en steeds meer absent zijn . Werkgevers krijgen ook te maken met loonbeslagen door de geldproblemen van de werknemer. Door geldproblemen oplossen:

  • Hebben werknemers een hogere productiviteit;
  • Raken werknemers minder snel gestrest;
  • Verzuimen werknemers minder.

Daarnaast krijgt een werkgever deze hulp bij geldproblemen in veel gevallen vergoed! En bovendien maken uw werknemers goed gebruik van alle regelingen en voorzieningen die er voor hen zijn.

Wilt u hulp bij regelingen sociale zekerheid voor uw werknemers?

Vraag dan nu nog een gratis informatiepakket aan. Dezelfde dag krijgt u dit informatiepakket nog toegestuurd .

Offerte aanvragen