gratis informatiepakket

Schuldhulpverlening

Naast ons bestaande product “stabilisatie en begeleiding naar schuldhulp”, is het voor uw werknemer nu ook mogelijk om op verwijzing van De Sociale Raadsvrouw voor een versneld schuldhulpverleningstraject in aanmerking te komen; Schuldhulp direct op maat! Onze budgetcoaches/schuldhulpverleners zorgen, zoals altijd, voor het ordenen van de administratie, het stabiliseren van de financiën en het verzamelen van alle stukken die noodzakelijk zijn voor een schuldhulpverleningstraject met de bedoeling uw werknemer voor te bereiden voor de schuldsanering.

De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk adviesbureau op het gebied van schulden van werknemers. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers om de geldproblemen van hun werknemers op te lossen. Dit doordat wij een ervaren organisatie zijn en geen wachtlijsten hanteren, waardoor wij binnen vijf werkdagen al bij uw werknemer kunnen zijn. Wij helpen graag door middel van een crisisinterventie bij schulden, maar ook door het bieden van psychische of juridische hulp. Wanneer u kiest voor De Sociale Raadsvrouw kiest u voor:

  • Ervaren: ruim tien jaar ervaring in het vak
  • Betrouwbaar: we doen wat we zeggen
  • Betaalbaar: duidelijke tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent

Het advies

Het aanvraagformulier schuldhulp wordt, samen met alle onderliggende bewijsstukken, verzonden naar de advocaat die het schuldhulpverleningstraject uitvoert. De advocaat zal een advies afgeven ten aanzien van de saneringsmogelijkheden en dit traject vervolgens inzetten. Het advies kan bestaan uit de volgende mogelijkheden:

  • 100% betalingsregeling
  • 100% herfinanciering
  • Schuldregeling middels schuldbemiddeling
  • Schuldregeling middels saneringskrediet
  • Duurzame financiële dienstverlening

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat De Sociale Raadsvrouw kan doen om u te helpen met schuldhulpverlening? Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen