gratis informatiepakket

Schuldhulpverlener

Financiële problemen zorgen vaak voor een hoop andere problemen. Wanneer financiële problemen worden opgelost, worden vaak ook andere problemen verholpen. Bent u een werkgever en heeft u werknemers met financiële problemen? Of bent u een werknemer en wilt u eindelijk eens van uw financiële problemen af? Dan is een schuldenadviseur een goede keuze!

Een schuldenadviseur kan uw financiële problemen oplossen!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende adviesbureau op het gebied van schulden. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers om de financiële problemen van werknemers op te lossen. Werkgevers kunnen een schuldenadviseur in veel gevallen vergoed krijgen voor hun werknemers.

De voordelen van een schuldenadviseur

Werkgevers merken dat hun werknemers gestrest zijn, meer verzuimen en niet met een gezonde motivatie naar het werk komen. Ook krijgen werkgevers te maken met loonbeslagen door de financiële problemen van de werknemer. Door de hulp van een schuldenadviseur:

  • Zijn werknemers minder gestrest;
  • Verzuimen werknemers minder snel;
  • Hebben werknemers meer productiviteit.

Daarnaast krijgt een werkgever deze hulp in veel gevallen vergoed!

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Bent u toe aan een schuldenadviseur?

Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen