Contact

Kreeft 6
8271 KK IJsselmuiden
Bel naar 038 – 33 33 842 of mail naar info@socialeraadsvrouw.nl

gratis informatiepakket

Schuldhulpsanering

De werkwijze is gelijk aan schuldbemiddeling, met die aanpassing dat het kwijtingsbedrag zoals genoemd in het betaalvoorstel in één keer wordt voldaan. De schuldeisers verlenen dan meteen finale kwijting en er blijft slechts één schuld over, namelijk de lening bij de kredietverstrekker. De praktijk wijst uit dat dit de slagingskans van een schuldhulpverleningstraject, zowel als een dwangakkoord, aanzienlijk verhoogt.

Iedereen komt in aanmerking voor Schuldhulpverlening!
Schuldhulpverlening is steeds meer maatwerk gericht op de individuele persoonlijke en financiële omstandigheden.

De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk adviesbureau op het gebied van schulden van werknemers. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers om de geldproblemen van hun werknemers op te lossen. Dit doordat wij een ervaren organisatie zijn en geen wachtlijsten hanteren, waardoor wij binnen vijf werkdagen al bij uw werknemer kunnen zijn. Wij helpen graag door middel van een crisisinterventie bij schulden, maar ook door het bieden van psychische of juridische hulp. Wanneer u kiest voor De Sociale Raadsvrouw kiest u voor:

  • Ervaren: ruim tien jaar ervaring in het vak
  • Betrouwbaar: we doen wat we zeggen
  • Betaalbaar: duidelijke tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent

Heeft u hulp bij schuldhulpsanering nodig?

Vraag dan nu nog een gratis informatiepakket aan. U krijgt dit informatiepakket zo spoedig mogelijk per e-mail toegestuurd.

Gratis informatiepakket