Contact

Kreeft 6
8271 KK IJsselmuiden
Bel naar 038 – 33 33 842 of mail naar info@socialeraadsvrouw.nl

gratis informatiepakket

Schulden werknemers

Schulden zorgen vaak voor nog een hoop andere problemen. Door advies bij het aflossen van schulden worden vaak ook de andere problemen verholpen. Bent u een werkgever en heeft u werknemers met schulden en wilt u deze helpen? Of bent u een werknemer en wilt u eindelijk eens van uw schulden af? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Werknemers met schulden helpen!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van schulden. Door werkgevers worden wij worden veel aangestuurd voor advies bij schulden van hun werknemers. Werkgevers kunnen dit in de meeste gevallen vergoed krijgen.

De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie. Met ruim tien jaar ervaring in het vak bent u er bij ons van verzekerd dat u voorzien wordt van goede hulp. Er zijn veel werkgevers die bij ons aankloppen om te helpen bij het aflossen van de schulden van hun werknemers. De hulp van De Sociale Raadsvrouw is niet alleen betrouwbaar, maar ook betaalbaar. Wij werken met een pakkettarief, waardoor u vooraf al weet wat de kosten voor u zullen worden. Als werkgever wordt deze hulp bij schulden vaak vergoed door verzuimverzekeraars.

De voordelen van de Sociale Raadsvrouw

Werkgevers merken dat hun werknemers veel gestrest zijn, niet met een 100 procent motivatie naar het werk komen en steeds meer verzuimen. Ook krijgen werkgevers te maken met loonbeslagen door de schulden van de werknemer. Door advies bij schulden:

  • Verzuimen werknemers minder snel;
  • Hebben werknemers meer productiviteit;
  • Zijn werknemers minder gestrest.

Daarnaast krijgt een werkgever dit advies bij schulden in veel gevallen vergoed!

Wilt u advies voor werknemers met schulden en deze helpen?

Vraag dan nu nog een gratis informatiepakket aan. U krijgt dit informatiepakket dezelfde dag nog per e-mail toegestuurd.

Gratis informatiepakket