gratis informatiepakket

Schulden aflossen

Indien u last van schulden heeft kan het zijn dat deze ook voor andere problemen zorgen. Door uw schulden af te lossen worden niet alleen uw geldproblemen opgelost, maar vaak ook die andere problemen verholpen. Bent u een werknemer en wilt u eindelijk eens van uw schulden af of bent u een werkgever en heeft u een werknemer in dienst die schulden heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij bieden namelijk graag hulp bij het schulden aflossen. De Sociale Raadsvrouw is uw partner als het aankomt op schulden van werknemers.

De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie. Met ruim tien jaar ervaring in het vak bent u er bij ons van verzekerd dat u voorzien wordt van goede hulp. Er zijn veel werkgevers die bij ons aankloppen om te helpen bij het aflossen van de schulden van hun werknemers. De hulp van De Sociale Raadsvrouw is niet alleen betrouwbaar, maar ook betaalbaar. Wij werken met een pakkettarief, waardoor u vooraf al weet wat de kosten voor u zullen worden. Als werkgever wordt deze hulp bij schulden vaak vergoed door verzuimverzekeraars.

Voordelen van schulden aflossen

Werkgevers merken dat hun werknemers gestrest zijn, niet met een gezonde motivatie naar het werk komen en steeds meer afwezig zijn. Werkgevers krijgen ook te maken met loonbeslagen door de schulden van de werknemer. Herkent u één van de dingen en bent u bang dat uw werknemer in de schulden zit? Ga het gesprek dan aan en zorg voor een oplossing. Het aflossen van schulden brengt namelijk alleen maar voordelen met zich mee. Door schulden af te lossen:

  • Hebben werknemers een hogere productiviteit
  • Raken werknemers minder snel gestrest
  • Zijn werknemers minder vaak afwezig

Informatie aanvragen

Loopt de situatie uit de hand en weet u niet meer wat u er nog aan kunt doen? Wilt u bij het schulden aflossen hulp van De Sociale Raadsvrouw? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, dan kijken wij graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen. Ontvangt u eerst liever wat extra informatie? Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen