gratis informatiepakket

Schuld aflossen

Schulden zorgen vaak voor nog een hoop andere problemen. Door uw schuld te regelen worden vaak ook gelijk de andere problemen verholpen. Bent u een werknemer en wil u eindelijk eens uw schulden regelen? Of bent u een werkgever en heeft u werknemers met schulden? Dan bent u bij ons aan het goede adres om u te adviseren bij het aflossen van uw schulden!

Schuld aflossen bij De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende adviesbureau op het gebied van schulden. Door veel werkgevers worden wij aangestuurd om de werknemer te adviseren hoe zijn/haar schuld af te lossen. De werkgevers krijgen dit in veel gevallen vergoed.

De voordelen van een schuld aflossen

Werkgevers merken dat hun werknemers gestrest zijn, niet met een gezonde motivatie naar het werk komen en steeds meer afwezig zijn. Werkgevers krijgen ook te maken met loonbeslagen door de schulden van de werknemer. Door schulden af te lossen:

  • Hebben werknemers een hogere productiviteit
  • Raken werknemers minder snel in de stress;
  • Zijn werknemers minder snel afwezig;

Daarnaast krijgt een werkgever ons advies bij het aflossen in veel gevallen vergoed!

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Wilt u advies hoe uw schuld af te lossen?

Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen