gratis informatiepakket

Op zoek naar hulp bij schuld

In diverse gevallen zorgt schuld voor nog meer problemen. Deze problemen stapelen zich vaak op waardoor u nog meer in de problemen raakt. Wanneer u dus op zoek bent naar advies bij schuld hoeft u niet verder te zoeken. De Sociale Raadsvrouw geeft professioneel advies bij schuld. Door advies bij schuld worden vaak ook gelijk de andere problemen verholpen. Bent u een werknemer en heeft u advies nodig bij schuld nodig? Of bent u een werkgever en heeft u werknemers met schulden? Voor advies bij schuld bent u bij ons aan het juiste adres!

Advies bij schuld door ons

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende adviesbureau bij schulden. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers voor hulp bij schuld van werknemers. Werkgevers kunnen dit bijna altijd vergoed krijgen.

De voordelen van advies bij schuld

Werkgevers merken dat hun werknemers steeds meer gestresst zijn, steeds meer verzuimen en geen 100 procent motivatie meer hebben. Ook krijgen werkgevers te maken met loonbeslagen door de hoge schulden van de werknemer. Door advies bij schuld:

  • Krijgen de werknemers een hogere productiviteit;
  • Zijn de werknemers minder snel gestrest;
  • Zijn de werknemers minder snel ziek.

Daarnaast krijgt een werkgever ons advies bij schuld in veel gevallen vergoed!

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Ook is het mogelijk om op verwijzing van De Sociale Raadsvrouw voor een versneld schuldhulpverleningstraject in aanmerking te komen.

Heeft u advies bij schuld nodig?

Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen