gratis informatiepakket

Kwijtschelding schulden

In de meeste gevallen zorgen schulden voor diverse lastige situaties. Door het aflossen van schulden worden vaak deze situaties verholpen. Heeft u advies nodig bij schulden? Bent u een werknemer en wil u eindelijk eens van uw schulden af? Of bent u een werkgever en heeft u werknemers met schulden? Wanneer u advies nodig heeft, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Advies nodig bij schulden? Bij De Sociale Raadsvrouw gebeurt dat samen met een specialist!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende adviesbureau op het gebied van schulden. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers voor advies bij schulden van werknemers. Werkgevers kunnen dit bijna altijd vergoed krijgen. Advies geven bij schulden is een specialiteit van ons.

De voordelen van advies bij schulden

Werkgevers merken dat hun werknemers gestrest zijn, niet met een gezonde motivatie naar het werk komen en steeds meer verzuimen. Werknemers krijgen ook te maken met loonbeslagen door de schulden van de werknemer. Door hulp bij kwijtschelding schulden:

  • Hebben werknemers een hogere productiviteit;
  • Zijn werknemers minder snel ziek;
  • Zijn werknemers minder snel gestrest.

Daarnaast krijgt een werkgever onze advies bij schulden in veel gevallen vergoed.

Heeft u advies nodig bij schulden?

Vraag dan nu nog een gratis informatiepakket aan. U krijgt dit informatiepakket dezelfde dag nog per e-mail toegestuurd .

Gratis informatiepakket