gratis informatiepakket

Hulp voor schulden

In de meeste gevallen zorgen schulden voor diverse lastige situaties. Door het aflossen van schulden worden vaak deze situaties verholpen. Wilt u hulp voor uw schulden? Bent u een werknemer en wil u eindelijk eens van uw schulden af? Of bent u een werkgever en heeft u werknemers met schulden? Zoekt u hulp voor schulden dan bent u bij ons aan het goede adres bij De Sociale Raadsvrouw.

Hulp voor schulden samen met een specialist

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende adviesbureau op het gebied van schulden. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers voor hulp bij schulden van werknemers. Werkgevers kunnen dit bijna altijd vergoed krijgen. Hulp voor schulden is een specialiteit van ons.

De voordelen van advies bij schulden

Werkgevers merken dat hun werknemers gestrest zijn, niet met een gezonde motivatie naar het werk komen en steeds meer verzuimen. Werknemers krijgen ook te maken met loonbeslagen door de schulden van de werknemer. Door advies bij schulden:

  • Hebben werknemers een hogere productiviteit;
  • Zijn werknemers minder snel ziek;
  • Zijn werknemers minder snel gestrest.

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Daarnaast krijgt een werkgever deze hulp voor schulden in veel gevallen vergoed!

Heeft u advies bij schulden nodig?

Vraag dan nu gratis een offerte aan. Wij kunnen u en uw werknemers helpen.

Offerte aanvragen