gratis informatiepakket

Hulp bij schulden aflossen?

Schulden zorgen vaak voor een hoop andere problemen. Door schulden af te lossen worden vaak ook de andere problemen verholpen. Bent u een werkgever en heeft u werknemers met schulden? Of bent u een werknemer en wilt u eindelijk eens van uw schulden af? Dan bent u bij ons aan het goede adres voor hulp bij schulden aflossen!

Hulp bij schulden aflossen!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers voor hulp om de schulden van werknemers af te lossen. Werkgevers kunnen dit in veel gevallen vergoed krijgen.

De voordelen van hulp bij schulden aflossen

Werkgevers merken dat hun werknemers gestrest zijn, meer verzuimen en niet met een gezonde motivatie naar het werk komen. Ook krijgen werkgevers te maken met loonbeslagen door de schulden van de werknemer. Dankzij hulp bij schulden aflossen:

  • Verzuimen werknemers minder snel;
  • Zijn werknemers minder gestrest;
  • Zijn werknemers productiever.

Daarnaast krijgt een werkgever deze hulp in veel gevallen vergoed!

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Zoekt u hulp bij schulden aflossen?

Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen