gratis informatiepakket

Hulp bij geld problemen?

Bij geld problemen komen vaak een hoop andere problemen kijken. Door geld problemen op te lossen worden vaak ook de andere problemen verholpen. Bent u een werkgever en heeft u werknemers met geld problemen? Of bent u een werknemer en wilt u eindelijk eens van uw geld problemen af? U bent dan bij ons aan het juiste adres voor hulp bij geld problemen!

De beste hulp bij geld problemen bij De sociale Raadsvrouw !

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van schulden. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers om advies bij geld problemen te bieden aan werknemers. In veel gevallen krijgen werkgevers dit vergoed.

De voordelen van hulp bij geld problemen

Werkgevers merken vooral dat hun werknemers gestrest zijn, meer verzuimen en niet met een gezonde motivatie naar het werk komen. Ook krijgen werkgevers te maken met loonbeslagen door de geld problemen van de werknemer. Door advies bij geld problemen:

  • Verzuimen werknemers minder snel;
  • Zijn werknemers minder gestrest;
  • Zijn werknemers productiever.

Ons advies bij geld problemen krijgt de werkgever in veel gevallen vergoed door de verzuimverzekering!

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Wilt u advies bij geld problemen?

Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen