x Direct inloggen voor de online workshop

Log hier in als u een inlogcode heeft gekregen van uw werkgever.  Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van deze workshop voor uw werknemers? Neem direct contact op met ons.

gratis informatiepakket

Hulp bij financiële problemen nodig?

Heeft u financiële problemen? Dan komt het u wellicht bekend voor dat financiële problemen vaak ook zorgen voor een hoop andere problemen. Deze problemen kunnen vaak pas opgelost worden wanneer de financiële problemen opgelost zijn. Echter is het niet zo gemakkelijk om dit zelf te doen: vraag daarom hulp bij financiële problemen bij De Sociale Raadvrouw. Bent u een werkgever en heeft u werknemers met financiële problemen? Of bent u een werknemer en zoekt u hulp bij financiële problemen? Dan bent u bij De Sociale Raadvrouw aan het goede adres!

Hulp bij financiële problemen krijg je bij ons!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie op het gebied van schulden bij werknemers. Wij worden veel ingeschakeld door bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wanneer u als werkgever hulp bij financiële problemen zoekt voor een van uw medewerkers, dan kunnen wij u meestal direct van dienst zijn. Wij hebben veel diverse kennis in huis, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Zo werken wij met een dertigtal schuldhulpverleners en budgetcoaches door het hele land die allen hun eigen specialisme hebben zoals verzekeringen, uitkeringen, insolventierecht, etc.

De voordelen van hulp bij financiële problemen

Wanneer u werknemers heeft met financiële problemen, heeft dit gevolgen voor de medewerkers zelf, maar ook voor de werkgever. Zij merken vooral dat hun werknemers gestrest zijn, meer verzuimen en niet met een gezonde motivatie naar het werk komen. Het kan ook zijn dat u als werkgever te maken krijgt met loonbeslagen door de financiële problemen van de werknemer. Wacht daarom niet te lang en schakel hulp bij financiële problemen in bij de Sociale Raadvrouw. Deze financiële hulp voor de werknemer, krijgt de werkgever in veel gevallen vergoed!

Deze hulp draagt eraan bij dat:

  • Werknemers minder snel verzuimen;
  • Werknemers minder gestrest zijn; en
  • Werknemers productiever zijn.

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen en insolventierecht. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Wilt u hulp bij financiële problemen?

Bent u zelf op zoek naar hulp bij financiële problemen of zoekt u als werkgever hulp bij financiële problemen voor een van uw medewerkers? Vraag dan een gratis offerte aan. Kostenloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen