x Direct inloggen voor de online workshop

Log hier in als u een inlogcode heeft gekregen van uw werkgever.  Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van deze workshop voor uw werknemers? Neem direct contact op met ons.

gratis informatiepakket

Hulp bij schulden

Schulden zorgen in de meeste gevallen ook voor diverse andere problemen. Om deze andere problemen op te kunnen lossen, kunt u het beste beginnen bij het aflossen van deze schulden.Bent u een werknemer met schulden en zoekt u hulp bij schulden aflossing? Of bent u een werkgever en heeft u een medewerker met schulden?

Kom dan naar De Sociale Raadsvrouw: hier bent u op de juiste plek voor advies en hulp bij schulden.

Hulp bij schulden aflossen

De Sociale Raadsvrouw is de specialist in hulp bij schuldenaflossing. Wij zijn een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van schulden. Wij hebben verdeeld over het land een twintigtal budgetcoaches en schuldhulpverleners die werknemers helpen bij het aflossen van hun schulden. Wij werken veel in opdracht van werkgevers die hulp inschakelen voor werknemers met schulden.

Wij verlenen onze diensten voor grote namen uit de Arbowereld en gerenommeerde Nederlandse en internationale bedrijven en instellingen. Onze specialiteit is het adviseren in en meehelpen aan het weer gezond maken van de financiële situatie van uw werknemer. Wij bieden de hulp en begeleiding om deze schulden snel en goed af te lossen.

Werknemers met schulden helpen: de voordelen

Gevolgen van het hebben van werknemers met schulden is dat werknemers vaak gestrest zijn, niet met een gezonde motivatie naar het werk komen en steeds meer verzuimen. Door hulp bij schulden in te schakelen bij De Sociale Raadsvrouw kunt u dit oplossen. Zeker wanneer u als werkgever te maken krijgt met loonbeslagen door de schulden van de werknemer, is het inschakelen van professionele hulp bij schulden aan te raden.

Schakelt u als werkgever de hulp van De Sociale Raadsvrouw in? Dan krijgt u de hulp bij schulden voor uw werknemer in veel gevallen vergoed. De hulp bij schulden is dan geheel gratis.

Schakel professionele hulp in

Het oplossen van schuldproblemen: dat kan niemand alleen. Heeft u als werknemer schulden of bent u een werkgever en heeft u werknemers met schulden? Schakel dan een specialist voor professionele hulp bij schulden. Bij De Sociale Raadsvrouw zijn er bijna nooit wachttijden en kunt u direct geholpen worden.

Interesse in hulp bij het aflossen van schulden? Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen