gratis informatiepakket

Hulp bij financiën

Slechte financiën zorgen vaak voor nog een hoop andere problemen. Door deze slechte financiën op te lossen worden veelal ook deze andere problemen verholpen. Heeft u uw best gedaan om uit deze situatie te komen, maar lukt u dit niet alleen? Dan helpt De Sociale Raadsvrouw u graag door middel van hulp bij financiën. Of u nu een werknemer bent die hulp nodig heeft, of juist een werkgever die hulp zoekt voor één van uw werknemers. Voor hulp bij financiën bent u bij ons helemaal aan het juiste adres.

Het juiste adres voor hulp bij financiën

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie met al meer dan tien jaar ervaring in het vak. Bij ons kunt u er op rekenen dat u goede hulp krijgt en dat wij doen wat we zeggen. Niet voor niets worden wij veelal aangestuurd door werkgevers voor hulp bij de financiën van werknemers.

Voordelen

Als een werknemer zijn rekening niet betaald kan er beslag gelegd worden op zijn of haar inkomen, dit wordt ook wel loonbeslag genoemd. In dit geval bent u als werkgever dan verplicht om een deel van het salaris van uw werknemer over te maken naar de deurwaarder. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het voor iedereen fijner is om zonder schulden en problemen door het leven te gaan. De Sociale Raadsvrouw biedt graag de helpende hand om dit mogelijk te maken. Wij zijn ervaren, betrouwbaar en betaalbaar en beiden hulp voor iedereen.

  • Hebben werknemers een hogere productiviteit
  • Raken werknemers minder snel gestrest
  • Zijn werknemers minder vaak afwezig

Uiteraard is het heel fijn dat uw werknemer wordt geholpen bij zijn of haar financiën en hierdoor een goed vooruitzicht op de toekomst heeft. Als werkgever hoeft u zich niet meer druk te maken om uw werknemer en in de meeste gevallen worden de gemaakte kosten ook nog eens vergoed door verzuimverzekeraars. Een win-win situatie dus.

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Gratis informatiepakket

Bent u benieuwd wat De Sociale Raadsvrouw voor u kan betekenen als het aankomt op hulp bij financiën? Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen