x Direct inloggen voor de online workshop

Log hier in als u een inlogcode heeft gekregen van uw werkgever.  Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van deze workshop voor uw werknemers? Neem direct contact op met ons.

vshutterstock

In-company workshop  “LOONBESLAGEN DE BAAS!”

De workshop is er voor professionals die meer willen weten over loonbeslagen en het maken van beleid ten aan zien van schulden van werknemers en ook aan preventie willen doen.

Wist u dat wanneer u als bedrijf een loonbeslag niet goed uitvoert, u aansprakelijk kan worden gesteld voor de hele vordering? Wist u dat u altijd heel goed moet controleren of uw werknemers samenwoont/gehuwd is en/of kinderen heeft? Wist u dat er nergens zoveel fouten worden gemaakt als met een loonbeslag en u dat terug kan draaien in het voordeel van uw werknemer? Veel HR managers hebben hier geen weet van, noch van de vele sociale regelingen & voorzieningen die er zijn voor hun werknemers. Dat is jammer want in ieder bedrijf zijn werknemers die uw kennis op dit gebied goed kunnen gebruiken. In deze leuke en leerzame workshop zit alles wat u nodig heeft om schulden te herkennen en loonbeslagen te kunnen verwerken.  Het zal voor veel HR managers en salarisadministrateurs een ware eye opener zijn.

In de workshop wordt ingegaan op:

  • Hoe te handelen bij schulden van werknemers
  • Loonbeslagen, waar moet je op letten
  • Herkennen van schulden
  • Regelingen en voorzieningen, verruiming van inkomen
  • Het maken van beleid
  • Schuldhulp en WSNP
  • Preventie

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor HR managers, salarisadministratie, leidinggevenden en casemanagers en bedrijfsartsen.

Duur

De workshop duurt gemiddeld 2-3 uur, afhankelijk van de input van de deelnemers.

Grootte van de groep

6-12 personen.

Kosten van de workshop

Op aanvraag.

Trainer

Hettie Schuring;  is al vele jaren werkzaam als trainer op het gebied van schulden van werknemers en loonbeslagen en heeft als schuldhulpverlener veel praktijkervaring. Zij heeft een losse manier van lesgeven waarbij veel verhalen uit de praktijk voorbijkomen en veel ruimte is voor vragen, discussie en eigen inbreng.

Neem contact op met ons kantoor 038-3333842 voor meer informatie.