x Direct inloggen voor de online workshop

Log hier in als u een inlogcode heeft gekregen van uw werkgever.  Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van deze workshop voor uw werknemers? Neem direct contact op met ons.

vshutterstock

Beleid en schulden

Je kunt de mening huldigen dat voor iedereen in het bedrijf dezelfde regels gelden, maar je kan ook de mening hebben dat je alleen werknemers helpt die een vast dienstverband hebben of die weinig verzuimen, ga zo maar door.
Beleid maken is gewoon lastig. Het vergt niet alleen inzicht in het hoe en waarom iemand schulden heeft, maar heeft ook alles met de bedrijfscultuur te maken. Reden waarom HRM vaak vastloopt bij het maken van beleid.

Door bedrijven voor wie we werken werden we gevraagd met hen mee te denken over het maken van beleid hiervoor. Inmiddels doen we dit bij diverse bedrijven.
U kunt als bedrijf vrijblijvend een gesprek met ons hierover aangaan. Wellicht levert het meteen al goede ideeën op.

Workshop loonbeslagen de Baas

In de workshop  “Loonbeslagen de Baas!” staan we uitgebreid stil bij het maken van beleid op het thema schulden. Hoe ga je daar als bedrijf mee om, waar moet je allemaal aan denken. Bijvoorbeeld, houd u rekening met de schulden die het betreft? Gaat het om overbestedingsschulden of overlevingsschulden? Zo zijn er tal van zaken waar je al dan niet naar kan kijken. U vindt deze workshop onder het kopje “Voor HRM”.