gratis informatiepakket

Geldproblemen oplossen

Geldproblemen op zich zijn al heel vervelend, maar in de meeste gevallen zorgt dit ook voor andere problemen. Het komt vaak voor dat mensen gestrest raken en hierdoor minder goed functioneren. Door uw geldproblemen aan te pakken worden vaak de andere problemen ook verholpen, waardoor u uw leven weer op kunt pakken. Bent u een werknemer en wilt u graag van uw geldproblemen af? Of bent u een werkgever en heeft u te maken met een werknemer met geldproblemen? Dan biedt De Sociale Raadsvrouw uitkomst. Wij helpen u graag met het oplossen van uw geldproblemen en daarvoor bent u bij ons dan ook zeker aan het juiste adres.

De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk adviesbureau op het gebied van schulden van werknemers. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers om de geldproblemen van hun werknemers op te lossen. Dit doordat wij een ervaren organisatie zijn en geen wachtlijsten hanteren, waardoor wij binnen vijf werkdagen al bij uw werknemer kunnen zijn. Wij helpen graag door middel van een crisisinterventie bij schulden, maar ook door het bieden van psychische of juridische hulp. Wanneer u kiest voor De Sociale Raadsvrouw kiest u voor:

  • Ervaren: ruim tien jaar ervaring in het vak
  • Betrouwbaar: we doen wat we zeggen
  • Betaalbaar: duidelijke tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent

De voordelen van geldproblemen oplossen

Wanneer uw werkgever geldproblemen heeft zult u als werkgever merken dat uw werknemer gestrest is, niet meer met een gezonde motivatie naar het werk komt en steeds meer absent is. Door het oplossen van geldproblemen:

  • Hebben werknemers een hogere productiviteit
  • Raken werknemers minder snel gestrest
  • Zijn werknemers minder vaak afwezig

Daarnaast krijgt u als werkgever in de meeste gevallen vergoed.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat De Sociale Raadsvrouw kan doen om u te helpen met het oplossen van uw geldproblemen? Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen