x Direct inloggen voor de online workshop

Log hier in als u een inlogcode heeft gekregen van uw werkgever.  Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van deze workshop voor uw werknemers? Neem direct contact op met ons.

gratis informatiepakket

Financiële problemen oplossen?

Financiële problemen zorgen vaak voor een hoop andere problemen. Door financiële problemen op te lossen worden vaak ook de andere problemen verholpen. Bent u een werkgever en heeft u werknemers met financiële problemen? Of bent u een werknemer en wilt u eindelijk eens van uw financiële problemen af? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wij kunnen de financiële problemen oplossen!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers om de financiële problemen van werknemers op te lossen. Werkgevers kunnen dit in veel gevallen vergoed krijgen. Wij helpen mensen gedurende tijd met het oplossen van hun geldproblemen.

De voordelen van financiële problemen oplossen

Werkgevers merken dat hun werknemers gestrest zijn, meer verzuimen en niet met een gezonde motivatie naar het werk komen. Ook krijgen werkgevers te maken met loonbeslagen door de financiële problemen van de werknemer. Door financiële problemen op te lossen:

  • Zijn werknemers minder gestrest;
  • Verzuimen werknemers minder snel;
  • Hebben werknemers meer productiviteit.

Daarnaast krijgt een werkgever deze hulp in veel gevallen vergoed!

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Bent u er aan toe om de financiële problemen op te lossen?

Vraag dan een gratis offerte aan. Kosteloos en vrijblijvend. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog reactie.

Offerte aanvragen