Contact

Kreeft 6
8271 KK IJsselmuiden
Bel naar 038 – 33 33 842 of mail naar info@socialeraadsvrouw.nl

gratis informatiepakket

Financiële hulp

Heeft u financiële problemen? Dan komt het u wellicht bekend voor dat financiële problemen vaak ook zorgen voor een hoop andere problemen. Deze problemen kunnen vaak pas opgelost worden wanneer de financiële problemen opgelost zijn. Echter is het niet zo gemakkelijk om dit zelf te doen: vraag daarom financiële hulp bij De Sociale Raadvrouw. Bent u een werkgever en heeft u werknemers met financiële problemen? Of bent u een werknemer en zoekt u financiële hulp? Dan bent u bij De Sociale Raadvrouw aan het goede adres!

Financiële hulp krijg je bij ons!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie op het gebied van schulden bij werknemers. Wij worden veel ingeschakeld door bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wanneer u als werkgever financiële hulp zoekt voor een van uw medewerkers, dan kunnen wij u meestal direct van dienst zijn. Wij hebben veel diverse kennis in huis, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Zo werken wij met een twintigtal schuldhulpverleners en budgetcoaches door het hele land die allen hun eigen specialisme hebben zoals verzekeringen, uitkeringen, insolventierecht, etc.

De voordelen van financiële hulp

Wanneer u werknemers heeft met financiële problemen, heeft dit gevolgen voor de medewerkers zelf, maar ook voor de werkgever. Zij merken vooral dat hun werknemers gestrest zijn, meer verzuimen en niet met een gezonde motivatie naar het werk komen. Het kan ook zijn dat u als werkgever te maken krijgt met loonbeslagen door de financiële problemen van de werknemer. Wacht daarom niet te lang en schakel hulp bij financiële problemen in bij de Sociale Raadvrouw. Deze financiële hulp voor de werknemer, krijgt de werkgever in veel gevallen vergoed!

Deze hulp draagt eraan bij dat:

  • Werknemers minder snel verzuimen;
  • Werknemers minder gestrest zijn; en
  • Werknemers productiever zijn.

Wilt u financiële hulp?

Bent u zelf op zoek naar financiële hulp of zoekt u als werkgever financiële hulp voor een van uw medewerkers? Wacht dan niet langer en vraag per direct een gratis informatiepakket aan bij De Sociale Raadsvrouw. Dit informatiepakket krijgt u dezelfde dag nog per e-mail toegestuurd. U kunt ons bereiken per mail via info@socialeraadsvrouw.nl of bel naar 038 33 33 842.

Gratis informatiepakket