gratis informatiepakket

Financiële hulp bij schulden

Heeft u financiële problemen? Dan komt het u wellicht bekend voor dat financiële problemen vaak ook zorgen voor een hoop andere problemen. Deze problemen kunnen vaak pas opgelost worden wanneer de financiële problemen opgelost zijn. Echter is het niet zo gemakkelijk om dit zelf te doen: vraag daarom financiële hulp bij schulden bij De Sociale Raadvrouw. Bent u een werkgever en heeft u werknemers met financiële problemen? Of bent u een werknemer en zoekt u financiële hulp bij schulden? Dan bent u bij De Sociale Raadvrouw aan het goede adres!

Financiële hulp bij schulden krijg je bij ons!

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk opererende schuldhulporganisatie op het gebied van schulden bij werknemers. Wij worden veel ingeschakeld door bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wanneer u als werkgever financiële hulp bij schulden zoekt voor een van uw medewerkers, dan kunnen wij u meestal direct van dienst zijn. Wij hebben veel diverse kennis in huis, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Zo werken wij met een twintigtal schuldhulpverleners en budgetcoaches door het hele land die allen hun eigen specialisme hebben zoals verzekeringen, uitkeringen, insolventierecht, etc.

De voordelen van financiële hulp bij schulden

Wanneer u werknemers heeft met financiële problemen, heeft dit gevolgen voor de medewerkers zelf, maar ook voor de werkgever. Zij merken vooral dat hun werknemers gestrest zijn, meer verzuimen en niet met een gezonde motivatie naar het werk komen. Het kan ook zijn dat u als werkgever te maken krijgt met loonbeslagen door de financiële problemen van de werknemer. Wacht daarom niet te lang en schakel hulp bij financiële problemen in bij de Sociale Raadvrouw. Deze financiële hulp voor de werknemer, krijgt de werkgever in veel gevallen vergoed!

Deze hulp draagt eraan bij dat:

  • Werknemers minder snel verzuimen;
  • Werknemers minder gestrest zijn; en
  • Werknemers productiever zijn.

De voordelen van De Sociale Raadsvrouw

We zijn werkzaam voor bedrijven, arbodiensten, re-integratiebedrijven en het bedrijfsmaatschappelijk werk. Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal schuldhulpverleners/budgetcoaches, allen met hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere schuldhulpverlener/budgetcoach te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen.

Naast ons uitgebreide netwerk geniet u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betrouwbaar & betaalbaar
  • Geen wachtlijst

Wilt u financiële hulp bij schulden?

Bent u zelf op zoek naar financiële hulp bij schulden of zoekt u als werkgever financiële hulp bij schulden voor een van uw medewerkers? Wacht dan niet langer en vraag per direct een gratis offerte aan bij De Sociale Raadsvrouw.

Offerte aanvragen