x Direct inloggen voor de online workshop

Log hier in als u een inlogcode heeft gekregen van uw werkgever.  Wilt u als bedrijf ook gebruik maken van deze workshop voor uw werknemers? Neem direct contact op met ons.

gratis informatiepakket

Corrigeren loonbeslagen

In veel gevallen zorgen schulden voor lastige situaties. Bijvoorbeeld loonbeslagen bij werkgevers. Om uit deze problemen te komen helpt De Sociale Raadsvrouw bij loonbeslagen.

Wat zijn loonbeslagen

Een loonbeslag betekent in de meeste gevallen dat een schuldeiser beslag legt op het salaris of de uitkering van de schuldenaar. Wanneer iemand niet meer aan zijn financiële verplichtingen kan of wil verdoen, heeft men last van loonbeslagen. Loonbeslagen zijn een effectief inningsmiddel omdat de schuldenaar geen kans krijgt om zijn inkomsten te verbergen. Het is als werkgever vervelend om te maken te krijgen met loonbeslagen.

Hoe De Sociale Raadsvrouw help bij het corrigeren van loonbeslagen

Het kost veel tijd om een loonbeslag goed uit te voeren. Men is vaak onbekend met de gevolgen van het niet correct uitvoeren van een loonbeslag door bijvoorbeeld geen gehoor te geven aan een informatieverzoek. Uw onderneming kan aansprakelijk worden gesteld voor de gehele vordering.

Geeft een werknemer aan schulden te hebben door voorschotten of leningen te vragen, of extra te willen overwerken? Financiële problemen kunnen mensen ziek maken en tot gevaarlijke situaties leiden op de werkvloer. Daarom kunt u beter voorkomen dan genezen.

Daarnaast krijgt een werkgever deze hulp bij schulden in veel gevallen vergoed middels een verzuimverzekering!

De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk adviesbureau op het gebied van schulden van werknemers. Wij worden veel aangestuurd door werkgevers om de geldproblemen van hun werknemers op te lossen. Dit doordat wij een ervaren organisatie zijn en geen wachtlijsten hanteren, waardoor wij binnen vijf werkdagen al bij uw werknemer kunnen zijn. Wij helpen graag door middel van een crisisinterventie bij schulden, maar ook door het bieden van psychische of juridische hulp. Wanneer u kiest voor De Sociale Raadsvrouw kiest u voor:

  • Ervaren: ruim vijftien jaar ervaring in het vak
  • Betrouwbaar: we doen wat we zeggen
  • Betaalbaar: duidelijke tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent

Heeft u hulp nodig bij het corrigeren van loonbeslagen?

Vraag dan nu nog een gratis informatiepakket aan. U krijgt dit informatiepakket zo spoedig mogelijk per e-mail toegestuurd.

Offerte aanvragen