gratis informatiepakket

Budgetbeheer voor uw medewerker door Stichting CAV.

De Sociale Raadsvrouw is een samenwerking aangegaan met de Stichting CAV, de oudste en grootste bewindvoerdersorganisatie in Nederland, tevens NVVK-lid. Zij hebben betrouwbare contacten door het hele land die voor uw medewerkers de bewindvoering of het budgetbeheer kunnen doen. Stichting CAV is preferred supplier van De Sociale Raadsvrouw.

Let wel! Budgetcoaching is iets anders dan budgetbeheer!

De afgelopen jaren komen we steeds meer bedrijven tegen waarvan de salarisadministratie, voor die werknemers die niet goed met geld om kunnen gaan, zelf het budgetbeheer uitvoert. Ze betalen alle vaste lasten voor de medewerker en betalen de rest van het salaris aan de medewerker uit. Wat er overblijft wordt dan op een spaarrekening gezet. Maar dit mag helemaal niet i.v.m. de wet op de privacy (AVG). We krijgen dan ook nogal eens de vraag of we een betrouwbare budgetbeheerder kennen.
Met de samenwerking met Stichting CAV is er een eind gekomen aan die zoektocht. Voor het westen van het land neemt het hoofdkantoor van Stichting CAV dit over, voor andere delen van het land zoeken zij er een betrouwbare partner bij.

De Sociale Raadsvrouw BV
Hettie Schuring