gratis informatiepakket

Budgetbeheer voor werknemers

De afgelopen jaren komen we steeds meer bedrijven tegen die “bankje” spelen voor werknemers die niet zo goed met geld om kunnen gaan. Iedere maand worden alle vaste lasten van de werknemer betaald, de medewerker krijgt een leefgeld en er wordt weer wat op de spaarrekening gezet. Maar helaas…, i.v.m. de nieuwe wet op de privacy mag dit allemaal niet meer. Toch gebeurt dit nog veelvuldig. We krijgen dan ook nogal eens de vraag of we een betrouwbare budgetbeheerder kennen. Voor ons is dat ook altijd weer zoeken, want Nederland is de laatste jaren overspoeld met budgetbeheerders en bewindvoerders, en niet allemaal even betrouwbaar.

Om u als werkgever en werknemer tegemoet te komen hebben wij besloten om budgetbeheer zelf te gaan uitvoeren.
U kunt uw medewerker bij ons aanmelden via het aanmeldformulier, vervolgens maakt dan een budgetcoach van De Sociale Raadsvrouw een afspraak met uw medewerker om de intake hiervoor te verzorgen. U betaalt als werkgever alleen de intake voor deze dienstverlening.
Zodra de intake is afgerond wordt het budgetbeheer opgestart door één van de preferred suppliers van De Sociale Raadsvrouw in den lande. Op deze manier weet u zeker dat uw medewerker op een juiste manier geholpen wordt.

De Sociale Raadsvrouw BV
Hettie Schuring