gratis informatiepakket

Aanmelden schuldhulpverlening

Naast ons bestaande product “stabilisatie en begeleiding naar schuldhulp”, is het voor uw werknemer nu ook mogelijk om op verwijzing van De Sociale Raadsvrouw voor een versneld schuldhulpverleningstraject in aanmerking te komen; Schuldhulp direct op maat! Onze budgetcoaches/schuldhulpverleners zorgen, zoals altijd, voor het ordenen van de administratie, het stabiliseren van de financiën en het verzamelen van alle stukken die noodzakelijk zijn voor een schuldhulpverleningstraject met de bedoeling uw werknemer voor te bereiden voor de schuldsanering.

De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw is een landelijk adviesbureau op het gebied van schulden van werknemers. Wij worden aangestuurd door werkgevers om de geldproblemen van hun werknemers op te lossen. Dit doordat wij een ervaren organisatie zijn en geen wachtlijsten hanteren, waardoor wij binnen vijf werkdagen al bij uw werknemer kunnen zijn. Wij helpen graag door middel van een crisisinterventie bij schulden, maar ook door het bieden van psychische of juridische hulp. Wanneer u kiest voor De Sociale Raadsvrouw kiest u voor:

  • Ervaren: ruim tien jaar ervaring in het vak
  • Betrouwbaar: we doen wat we zeggen
  • Betaalbaar: duidelijke tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent

Aanmelden schuldhulpverlening

Het aanvraagformulier schuldhulp wordt, samen met alle onderliggende bewijsstukken, verzonden naar de advocaat die het schuldhulpverleningstraject uitvoert. De advocaat zal een advies afgeven ten aanzien van de saneringsmogelijkheden en dit traject vervolgens inzetten. Het advies kan bestaan uit de volgende mogelijkheden:

  • 100% betalingsregeling
  • 100% herfinanciering
  • Schuldregeling middels schuldbemiddeling
  • Schuldregeling middels saneringskrediet
  • Duurzame financiële dienstverlening

Trajectkosten

In plaats van ons reguliere 15-uurs pakket, wordt dit een 25-uurs pakket. Betaalbaar voor iedereen. Omdat iedere arbodienst hier natuurlijk zijn eigen prijs aanhangt, kunnen we hier geen bedragen noemen. Verschillen zijn echter marginaal te noemen.

Meld je aan

Bent u benieuwd wat De Sociale Raadsvrouw kan doen om u te helpen met schuldhulpverlening? Meld je dan nu aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen